loading Enviant...

TrÓmits

ANIMALS DOM╚STICS

Aquest procediment descriu l’obtenciˇ de la llicŔncia per a la tinenša i conducciˇ de gossos potencialment perillosos, que ha de ser sol·licitada tant per la persona propietÓria de l’animal com per qualsevol altra persona que el condueixi per espais p˙blics.

 

IMPORTANT: simultÓniament a la sol·licitud d’aquesta llicŔncia, caldrÓ inscriure l’animal al cens municipal d’animals de companyia (vegeu el trÓmit corresponent).

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte acomplir l’obligaciˇ legal dels propietaris d’animals de companyia de registrar-los en el Cens Municipal d’Animals domŔstics.

 

IMPORTANT: Si el gos Ús considerat potencialment perillˇs, caldrÓ censar-lo en primer lloc i desprÚs obtenir la llicŔncia de tinenša d’animals perillosos (consulteu el trÓmit corresponent) 

[+]

Donar de baixa un animal de companyia en el Cens Municipal d’Animals domŔstics, per mort o trasllat de l’animal a un altre municipi

[+]

Comunicaciˇ de qualsevol canvi en les dades d’un animal domŔstic censat, ja sigui per canvi de domicili o per canvi de propietari, sempre que l’animal continu´ residint en el terme municipal de Figueres. En cas que l’animal passi a residir fora del municipi, cal fer el trÓmit de baixa en el cens de Figueres i acudir a l’ajuntament del nou municipi de residŔncia per tramitar-ne l’alta corresponent

[+]
CEMENTIRI

Quan el titular del dret funerari mor, Ús necessari efectuar el trÓmit del canvi de nom.

[+]

Canvi de nom de drets funeraris sobre parcel.les, criptes, columbaris, nÝnxols i panteons.

[+]

-->

Cessiˇ de drets funeraris (nÝnxols, columbaris, etc) a favor de l'Ajuntament

[+]

-->
CERTIFICATS

Acte administratiu que dˇna fe de la personalitat d’un ciutadÓ que signa un document. L’interessat portarÓ aquest document a l’Ajuntament i un funcionari donarÓ fe que el signant Ús qui diu ser.

[+]

TrÓmit pel qual l’Ajuntament certifica que un ciutadÓ Ús viu. L’interessat presenta a l’Ajuntament un document, que normalment li ha estat lliurat per una altra administraciˇ, que Ús segellat i signat per ordre de l’Alcalde conforme la persona s’ha presentat davant d’un funcionari municipal i, per tant, Ús viva.

[+]

Document gratu´t que acredita l’empadronament al municipi de Figueres. TambÚ s’anomena “volant d’empadronament” i s'expedeix a l'instant. 

[+]

Document informatiu acreditatiu de les persones que viuen a un domicili del municipi de Figueres.TambÚ s’anomena “volant de convivŔncia” i s'expedeix a l'instant.  

[+]

Document que dona fe de l’empadronament al municipi de Figueres i que habitualment Ús requerit per actes notarials o trÓmits administratius en altres pa´sos.

[+]

Document que dona fe de l’empadronament de les persones que conviuen a un domicili del municipi de Figueres i que habitualment Ús requerit en actes notarials o trÓmits administratius en altres pa´sos.

[+]

Document que dˇna fe de l’empadronament d’una persona en el municipi de Figueres en data anterior a 1996. 

[+]

Document que dona fe de la situaciˇ exacta d’un immoble, solar, parcel·la o edifici, amb expressiˇ del nom del carrer i n˙mero en quŔ es troba dins el municipi de Figueres. 

[+]

Document que dona fe de l’existŔncia d’edificacions (normalment antigues) que no estan inscrites al registre de la propietat; el registrador de la propietat sol·licita el pertinent certificat abans d’inscriure-les.

[+]

Document que dona fe de l’aprofitament urbanÝstic d’una finca o parcel·la del municipi: planejament en vigor i aplicable, usos, edificabilitat, etc. 

[+]

Els interessats poden sol·licitar a l’Ajuntament duplicats i certificats de partes d’intervencions policials en accidents de circulaciˇ i altres intervencions ocorregudes en el terme municipal.

 

[+]

╔s un document que acredita que un contribuent figura o no en els padrons fiscals municipals i on s’hi fa constar, si Ús el cas, la relaciˇ de bÚns en el terme municipal que figuren a nom del sol·licitant. 

 

[+]

╔s un document que acredita que un vehicle gaudeix de l’exempciˇ fiscal per tal que el seu propietari el pugui vendre.

[+]
CULTURA

El Teatre Municipal el JardÝ es pot cedir per a la realitzaciˇ d’activitats diverses, amb prioritat per a les de tipus cultural i formatiu. Els particulars, institucions, associacions, etc., poden demanar-ne la cessiˇ de l’˙s per aquestes activitats.

 

[+]

"La Cate" es pot cedir per a la realitzaciˇ d’activitats diverses, amb prioritat per a les de tipus cultural i formatiu. Els particulars, institucions, associacions, etc., poden demanar-ne la cessiˇ de l’˙s per aquestes activitats.

 

[+]
EDUCACIË

╔s la concessiˇ d'una bonificaciˇ en la quota d'assistŔncia a les llars d'infants municipals de cares a afavorir les unitats familiars que acreditin escassa capacitat econ˛mica.

[+]
EMPADRONAMENT

Donar d’alta al padrˇ municipal d’habitants els nou nats

[+]
1  2  3  4     
© Ajuntament de Figueres 2012 Ě Plaša Ajuntament, 12 - Avda. Salvador DalÝ, 107 | 17600 Figueres - Alt EmpordÓ | Tel. 972 032 200 | Mapa Web |