loading Enviant...

TrÓmits

LLIC╚NCIES D'ACTIVITATS

Aquest procediment tÚ per objecte comunicar l’obertura i modificaciˇ de centres de culte que disposin d'espais ˙tils inferiors als 100m2 i aforaments de menys de 90 persones.

[+]

Per posar en funcionament un habitatge d'˙s turÝstic cal que el propietari ho comuniqui prŔviament a l'ajuntament competent.

[+]

Mitjanšant la comunicaciˇ d'inici d'activitat en un establiment amb projecte tŔcnic i certificat l’interessat posa en coneixement de l’Administraciˇ l’inici d’una activitat de les incloses a la Llei de facilitaciˇ de l'activitat econ˛mica

[+]

-->

Tots els establiments de tipus alimentari han d'estar registrats al registre oficial que els correspongui

[+]

-->

Mitjanšant la comunicaciˇ de canvi de titularitat d'establiments l'interessat posa en coneixement aquest fet a l'Administraciˇ

[+]

-->
LLIC╚NCIES D'OBRES

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per la realitzaciˇ d’obres que, segons la legislaciˇ vigent i l’Ordenanša Municipal d’obres i ˙s del s˛l, tinguin carÓcter d’obra menor.


Les obres menors sˇn aquelles que no afecten els fonaments o els elements estructurals. Sˇn obres que tenen escassa complexitat tŔcnica o urbanÝstica.

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per a la instal·laciˇ de bastides per rehabilitar fašanes i tanques d'obra.

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per a l’obra de nova planta, reforma o ampliaciˇ.

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per a enderrocar totalment o parcialment una edificaciˇ.

 

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per a la instal·laciˇ i posada en marxa de grues torre en obres.

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per a constituir un rŔgim de propietat horitzontal o bÚ un complex immobiliari privat, o per a modificar-lo quan comporti un increment del nombre d’habitatges o establiments.

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per a realitzar parcel·lacions urbanÝstiques.

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre l’autoritzaciˇ administrativa preceptiva per a l’obertura de sondatges, rases o cates en terrenys d’˙s p˙blic i qualsevol remoguda del paviment o de les voreres en la via p˙blica. 

 

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar la llicŔncia de primera utilitzaciˇ i ocupaciˇ d’un edifici o construcciˇ.

[+]

Aquest procediment tÚ per objecte tramitar i resoldre les actuacions, que donada l’escassa entitat tŔcnica i impacte urbanÝstic, ˙nicament hauran de ser comunicades a l’administraciˇ municipal, abans d’iniciar la seva execuciˇ.

[+]
MERCATS

Les parades del mercat de Figueres sˇn transmissibles, d'acord amb el procediment establert per les ordenances municipals

[+]

-->
SERVEIS SOCIALS

La teleassistŔncia Ús un servei preventiu i de proximitat que s'ofereix a persones grans i/o amb dependŔncia

[+]
TRANSPORT P┌BLIC

L’Ajuntament ofereix l’accÚs al servei de transport urbÓ a preu redu´t per a determinats col·lectius de persones que, estant empadronades a Figueres, s’hi vulguin acollir. 

[+]
VIA P┌BLICA

La targeta d’aparcament per a persones amb disminuciˇ Ús el document acreditatiu del dret d’aquestes persones que tenen mobilitat redu´da per a parar o estacionar el seu vehicle tant a prop com sigui possible del punt d’accÚs o destinaciˇ.

[+]

Els interessats poden sol·licitar a l’Ajuntament el tall temporal d’un carrer durant un perÝode determinat i limitat de temps per tal d’ocupar la via p˙blica en casos de transports d’obres, runes, instal·lacions i desmuntatges de grues, mudances i similars.

[+]

Sol·licitud d’un dispositiu de comandament a distÓncia per abaixar les pilones que impedeixen a l’accÚs a vehicles a zones de vianants.

 

[+]

Els interessats poden sol·licitar a l’Ajuntament autoritzaciˇ per ocupar la via p˙blica amb taules i cadires i mostres amb finalitat lucrativa.

[+]

L’Ajuntament de Figueres ha instal·lat un sistema de control d’accÚs de vehicles al tram del carrer Nou comprÚs entre el c/ Rutlla i el c/ Caama˝o. Els titulars de vehicles que necessitin accedir durant les hores de restricciˇ en aquest tram han de fer la corresponent sol·licitud.

[+]

Els interessats poden sol·licitar a l’Ajuntament autoritzaciˇ per circular pel nucli urbÓ de la ciutat amb vehicles d'un pes de 5,5 tones o superiors.

[+]
1  2  3  4  5     
© Ajuntament de Figueres 2012 Ě Plaša Ajuntament, 12 - Avda. Salvador DalÝ, 107 | 17600 Figueres - Alt EmpordÓ | Tel. 972 032 200 | Mapa Web |