loading Enviant...

Tràmits

omac

TRÀMITS D'ANIMALS DOMÈSTICS

LLICÈNCIA PER TINENÇA I CONDUCCIÓ DE GOSSOS PERILLOSOS

Registre obligatori dels gossos considerats potencialment perillosos


Aquest procediment descriu l’obtenció de la llicència per a la tinença i conducció de gossos potencialment perillosos, que ha de ser sol·licitada tant per la persona propietària de l’animal com per qualsevol altra persona que el condueixi per espais públics.

 

La Llei 10/1999 sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, disposa que tenen aquesta consideració els gossos que:
a) hagin agredit a persones o a altres gossos
b) hagin estat ensinistrats per a l’atac i la defensa
c) pertanyin a alguna d’aquestes races: akita inu, bullmastiff, dòberman, dog argentí, dog de Bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull, presa canari, rottweiler, staffordshire, tosa japonès
 

IMPORTANT: simultàniament a la sol·licitud d’aquesta llicència, caldrà inscriure l’animal en el Cens municipal d’animals de companyia (vegeu el tràmit corresponent).

 

Cliqueu als enllaços per obtenir tota la informació del tràmit en castellà o en català i el model d'instància (alguns documents son en format PDF i us caldrà tenir instal·lat l'ADOBE ACROBAT)


(c) Ajuntament de Figueres 2019


Documents Associats
AQ006 LLICÈNCIA PER TINENÇA i CONDUCCIÓ DE GOSSOS PERILLOSOS (Informació en català)
EAQ006 LICENCIA DE TENENCIA Y CONDUCCIÓN DE PERROS PELIGROSOS (Información en castellano)
IAQ006 FORMULARI D'INSCRIPCIO DE GOS PERILLÓS (pdf)

Enllaços
Cliqueu aquí per accedir a la pàgina de registre telemàtic de documents


© Ajuntament de Figueres 2012 · Plaça Ajuntament, 12 - Avda. Salvador Dalí, 107 | 17600 Figueres - Alt Empordà | Tel. 972 032 200 | Mapa Web |